Följ oss
Aktuella områden
Jobb och arbetsmarknad
Trygghet
Ekonomi
Integration
AKTUELLT
Visa:

Lördagen den 11 november hälsar Moderaterna i Region Östergötland alla medlemmar välkomna till en ”Regiondag”.
Vi vet att det finns ett stort intresse för de frågor som vi ansvarar för och kommer under den här dagen att bjuda på olika nedslag inom hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, samhällsbyggnad, näringslivsutveckling och kultur.

Nyhetsartikel
Nya Moderaterna i Östergötland Nya Moderaterna i Östergötland
Nomineringskommittén till riksdagen för Moderaterna i Östergötland redovisar här resultatet av medlemmarnas provval inför riksdagsvalet 2018.

Nomineringskommittén har under två års tid arbetat med rekrytering, intervjuat samtliga kandidater och slutligen genomfört ett rådgivande provval bland medlemmar.

De interna regler som gäller, avseende att få fram en riksdagslista, säger att de kandidater som placerats på plats 1–5 i provvalet per automatik går vidare till nomineringsstämman, för omröstning.
Kommitténs uppgift är att lägga till ytterligare fem kandidater, oaktat vilken placering vederbörande hamnade på i provvalet. Det blir således tio kandidater som de 250 ombuden har att rösta om, vid nomineringsstämman, som hålls på Konsert & Kongress i Linköping den 21 oktober.

Kommitteen är enig och presenterar här nedan de tio personer som skall lyftas fram till nomineringsstämman.
— Det har varit ett spännande och givande arbete i kommittén, och vi är nöjda med de namn vi nu har enats om, säger Bengt Gideskog, ordförande i nomineringskommittén.

Kandidater
Andreas Norlén, Norrköping
Betty Malmberg, Ödeshög
Sophia Jarl, Norrköping
John Weinerhall, Linköping
John Widegren, Ödeshög
Desireé Blichfeldt, Söderköping
Joanna Sjölander, Norrköping
Fredrik Lunden, Linköping
Ralf Holmer, Linköping
Kaveh Moazzez, Motala

För mer information och för att läsa resterande resultat, besök https://moderaterna.se/ostergotland/resultat-i-ostgotamoderaternas-provval
Läs mer
Facebook
Filmer
Nya Moderaterna i Östergötland Nya Moderaterna i Östergötland
LINNEA PÅ ÄNGDALEN·DEN 11 SEPTEMBER 2017
Hej, jag ansöker nu om erat tillstånd att få stå i vårar underbara samhälle och spela någon drudilutt på min trumbet. Jag kan typ 4 låtar helt ok i alla fall. Om ni vill kan ni lyssna för 500kr per person. Pengarna går självklart oavkortat till välgörenhet. Organisationen jag skänker pengar till kallas “Min plånbok” och handlar om att öka sin egen inkomst. Jag har swish, skriv till mig i meddelande så kan jag ge biljett. Jag tänker att jag spärrar av “centrum” i tjällmo för privatbruk. Sen tänker jag även att tjällmo borde ha en borgmästare, jag anmäler min frivilligt till det och är det ingen som konkurrerar mot mig för denna post så är jag självutnämnd borgmästare. Detta betyder dock inte att jag kommer ta hand om era problem, men lite av era skattepengar kommer gå till mig. Jag kommer införa en special skatt för tjällmo så vi kan utöka min budget. Tänker också att i detta krisläge så behöver vi införskaffa diktatur i tjällmo. typ nordkorea. eller vi kan inspireras utav dom iaf. Så. skatten kommer ligga på en 1000kr varje månad som ALLA måste swish mig, annars får man inte bo i tjällmo och måste flytta till världens ände, dvs mjölby eller motel. Detta kan låta lite hårt, men någon måste göra något åt denna krissituation mellan USA och NORDKOREA. Och det uppdraget faller på mig och oss invånare i tjällmo, jag kommer starta upp en armé men tränade soldater.
Så aa nu vet ni vad som händer, trumpet konserten kommer fortfarande hända.
puss o kram
// Eran majestät och borgmästare Linnea.
ps ni får aldrig mer prata med mig som en vanlig människa, ni ska buga när ni ser mig på gatan och använda “ers majestät” som pronom.
Läs mer
Facebook
Filmer