AKTUELLT
Visa:
Moderaterna i Stockholms stad och län Moderaterna i Stockholms stad och län
Joakim Larsson och Kjell Jansson skriver på DN Debatt tillsammans med Johnny Magnusson och Lars-Ingvar Ljungman om att narkotika är orsaken till mycket brottslighet. Kampen mot narkotikan behöver prioriteras!

Läs mer här: http://www.dn.se/debatt/narkotikan-ligger-bakom-kriminalitet-och-terrorism/
👍Gilla om du håller med!
Läs mer
Facebook

Låt skolorna själva utbilda lärarna samtidigt som de arbetar i klassrummen. Se över antagningsregler för den kompletterande pedagogiska utbildningen (KPU) och gör det enklare för akademiker att komplettera sin befintliga utbildning med pedagogisk examen. Förkorta KPU och gör det möjligt att läsa under exempelvis sommaren eller parallellt med arbete skolan. Det är några åtgärder som Moderaterna i Stockholm vill utveckla för att motarbeta den akuta lärarbrist som råder i såväl Stockholm som resten av landet.

Nyhetsartikel
Filmer
Filmer

I dag meddelade den statliga Sverigeförhandlingen att förutsättningarna för att genomföra förhandlingsuppdraget om Östlig förbindelse, vägtunneln som skulle binda ihop ringleden runt Stockholms innerstad, saknas. Därmed bekräftas förra veckans besked att Socialdemokraterna sätter huvudstadsregionen på undantag på ett sätt som inte bara kommer vara kännbart för stockholmarna i vardagen, utan som medför betydande samhällsekonomiska kostnader.

Pressrelease
Vård
Trafik
Utbildning
Bostäder
Följ oss