AKTUELLT
Visa:
Filmer
Filmer

Moderaterna i Stockholms stad och län söker en förenings- och kanslikoordinator till vår fält- och organisationsavdelning som skall komplettera vårt team. En bärande del blir därför att arbeta med föreningsverksamhet i Stockholms stad och län. Förbundskansliet består av två förbund samlade i ett kansli, vilket är den största regionala organisationen inom Moderaterna. Våra förbund bedriver verksamhet i 26 kommuner. Moderaterna ingår i den styrande koalitionen i Stockholms läns landsting, Stockholms stad samt i majoriteten av länets kommuner.

Nyhetsartikel

Österåkers kommun satsar 94 miljoner mer på verksamheterna i år jämfört med året innan, varav 60 miljoner går till skolan. Dessutom sänker man skatten med 25 öre. Den nya skattesatsen är 29:18, vilket är lägst i hela landet. Detta står klart sedan Kommunfullmäktige klubbat den borgerliga Alliansens budget i kväll.

Nyhetsartikel
Moderaterna i Stockholms stad och län Moderaterna i Stockholms stad och län
✅ Mer frihet och hållbarhet i vår region! ✅

Vi har presenterat en stark blågrön budget för mer frihet, trygghet och tillgänglighet i en attraktiv och hållbar Stockholmsregion.

Vår största satsning görs på primärvården som får 1,4 miljarder kronor och kollektivtrafiken får bland annat 127 000 fler bussavgångar!

👍Gilla om du också vill ha ett attraktivt Region Stockholm!

Läs mer här: https://www.dn.se/debatt/primarvarden-byggs-ut-och-far-14-miljarder-mer-pa-fyra-ar/?fbclid=IwAR1eQQThzHfEVF7M8MgjIlPAASlzdUojKXPjtpIc44exDYxMwRSi3FFLDLo
Läs mer
Facebook
Moderaterna i Stockholms stad och län Moderaterna i Stockholms stad och län
✅ Vi sänker skatten i Stockholms stad! ✅

För första gången sedan 2013 sänks skatten i Stockholm. Kommunalskatten betalas av alla, även av dem med små inkomster. Genom skattesänkningar får fler möjlighet att leva på sin lön i Stockholm.

👍Gilla och dela för fler skattesänkningar!

Läs mer här: https://www.di.se/debatt/vi-sanker-skatten-med-16-ore/?fbclid=IwAR2J7nxHbfleHP3kU6st_ctXLKHkx8Mw2eQxR7aAkQ91nIdfVrGG-HSxz1c
Läs mer
Facebook
LÄS OM VÅR POLITIK I STOCKHOLMS STAD OCH LÄN
Miljö- och klimat
Vård
Jobb
Trygghet
Utbildning
Trafik
Företagande
Bostäder
Följ oss