Aktuella områden
Vår politik i korthet
Ekonomi och jobb
Integration
Lag och ordning
AKTUELLT
Visa:

Sverige behöver satsningar på lag och ordning. Här och nu. En långdragen regeringsbildning kan inte stå i vägen för de viktiga förstärkningar av polis och rättsväsende som krävs i Kronobergs län och i övriga delar av landet.

Nyhetsartikel

Idag är det alla hjärtans dag, då vill vi i Moderaterna från djupet av våra hjärtan passa på att tacka all vår personal överallt i Region Kronoberg. Era viktiga och värdefulla insatser gör skillnad i människors liv! Tack

Nyhetsartikel

- Vi fokuserar på två stora och tydliga områden i denna för regionen så viktiga budget: kapa köerna och utveckla regionen. Det säger Alliansföreträdarna i regionen när de presenterar den budget som de föreslår ska styra regionen det kommande året.

Pressrelease
Moderaterna Kronoberg Moderaterna Kronoberg
TEAMWORKⓂ️💪
I två dagar har Moderata gruppen i Region Kronoberg träffats på Asa herrgård för att prata politik, regionfrågor och framförallt bygga laget. Teamwork i köket ledde till en fantastisk måltid i går kväll.
Läs mer
Facebook
Moderaterna Kronoberg Moderaterna Kronoberg
PRAO HOS VÅRDENS FÖRLÄNGDA ARM - SERVICERESOR 🚐

- Ett lärorikt och givande besök, så beskrev Mikael Johansson dagen då han följde Håkan Belin som kör serviceresor åt regionen. Ett besök som gav inblick i en viktig verksamhet i regionen som betyder mycket för de resenärer som av olika anledningar använder tjänsten.

På bilden ser ni Mikael Johansson tillsammans med Håkan Belin.
Läs mer
Facebook

- Idag har regionstyrelsen haft sitt sista möte innan valet och det är dags att sammanfatta mandatperioden. Tyvärr är det ingen munter historia för Kronobergarna, varken när det gäller ekonomin eller vårdköerna, säger Mikael Johansson (M).

Pressrelease
Moderaterna Kronoberg Moderaterna Kronoberg
STUDIEBESÖK - ARABY FAMILJECENTER

Idag var Roland Gustbée, ordförande i Hälso- och sjukvårdsnämnden och Oliver Rosengren, ordförande i Nämnden för Arbete och välfärd på studiebesök på Araby familjecenter.

På Familjecenter samlas socialtjänsten och öppen förskola från kommunen med barnavårdscentral och mödravårdscentral från regionen.

Under besöket berättade medarbetarna om fördelarna med att arbeta under samma tak och tillvarata varandras kompetenser.

På Araby familjecenter drivs utökade barnhälsovårdsprogram – där socialtjänsten gör hembesök tillsammans med BVC – för nya föräldrar i området.
Läs mer
Facebook

- Det är ett starkt team som tillsammans med våra ledamöter och ersättare ska jobba hårt för att utveckla och förbättra Region Kronoberg. Det sa Mikael Johansson, Regionstyrelsens nye ordförande som tillträder den 1 januari, efter dagens pressträff.

Pressrelease
Moderaterna Kronoberg Moderaterna Kronoberg
HÄR ÄR VÅRT TEAM 💪💙Ⓜ️
- Två givande dagar där vi har lärt känna varandra och fått inspiration. Vi har också påbörjat arbetet med att ta fram vår politik inför vårt framtida arbete, så kommenterade Mikael Johansson, regionstyrelsens ordförande, de två arbetsdagar som den Moderata gruppen haft på Asa Herrgård.

Delar av gänget bakom Mikael Johansson i den moderata gruppen som arbetar dagligen för att driva politik i Region Kronoberg, för ett starkt län som möter invånarnas behov.
Läs mer
Facebook
Moderaterna Kronoberg Moderaterna Kronoberg
💙 ALLA HJÄRTANS DAG 💙
Idag är det alla hjärtans dag, då vill vi i Moderaterna från djupet av våra hjärtan passa på att tacka all vår personal överallt i Region Kronoberg.

Era viktiga och värdefulla insatser gör skillnad i människors liv!
Tack!

Mikael Johansson
Läs mer
Facebook
Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

*obligatoriskt