Aktuella områden
Jobb och arbetsmarknad
Trygghet
Ekonomi
Integration
AKTUELLT
Visa:
Filmer

Den 24-25 juli var det traditionsenlig marknad i Tingsryd. Runt 45 000 personer besökte marknaden och naturligtvis var Moderaterna på plats för att kampanja och träffa folk.

Nyhetsartikel
Filmer

Johan Hultberg (M), riksdagsledamot för Kronoberg, kommer inte att ställa upp för omval i Kronoberg i riksdagsvalet nästa år. Hultberg har varit riksdagsledamot sedan 2010 och var Moderaterna i Kronobergs förstanamn i riksdagsvalet 2014 då Hultberg dessutom blev personkryssad. Idag är han ordinarie ledamot av både riksdagens Miljö- och jordbruksutskott och EU-nämnd. Han är också Moderaternas miljöpolitiska talesperson.

Pressrelease

Idag kl 09:00 meddelande Alliansen att de kommer att rikta misstroendeförklaringar mot de ansvariga statsråden Anna Johansson, Anders Ygeman och Peter Hultqvist med anledning av bristande ansvarstagande under säkerhetskrisen. Alliansen begär att talmannen kallar in Riksdagen till extra sammanträde för att hantera ärendet.

Nyhetsartikel
Moderaterna Kronoberg Moderaterna Kronoberg
Idag berättar vår riksdagsledamot Johan Hultberg att han inte ställer upp för omval i Kronoberg nästa år.

"Jag kommer inte att ställa upp som riksdagskandidat för Kronoberg i valet nästa år, vilket jag meddelat Moderaternas nomineringskommitté. Detta av familjeskäl. Min fru och jag kommer båda ursprungligen från Bohuslän och har efter mycket funderade beslutat oss för att flytta upp till Fjällbacka där min fru är uppvuxen. Vi vill inte minst att vår son ska få växa upp närmare sina mor- och farföräldrar, kusiner och övrig familj"

"Detta har inte varit ett enkelt beslut att ta. Jag flyttade till Växjö när jag var 16 år och har kommit att älska Kronoberg och är enormt stolt och tacksam över att ha fått det stora förtroendet att företräda Kronobergarna i riksdagen, fortsätter Hultberg"

Hela pressmeddelandet kan du läsa här: http://bit.ly/2uDXtAx
Läs mer
Facebook

Studiebesök på Barnahuset och Familjehälsan

Riksdagsledamöterna Katarina Brännström och Cecilia Widegren besökte tillsammans med Suzanne Frank och Mikael Johansson Barnahuset och Familjehälsan. Ett mycket bra besök som gav värdefulla kunskaper men också en oro över situationen i den S-styrda Regionen.

Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

*obligatoriskt