Mer tid för patienterna
Aktuella områden
Vår politik i korthet
Ekonomi och jobb
Integration
Lag och ordning
AKTUELLT
Visa:

Den 18/19 juni kommer Regionfullmäktige i Region Kronoberg rösta igenom budget för 2020. Det är ingen hemlighet att vi har betydelsefulla utmaningar framför oss och vi i den styrande Alliansen tar den uppgiften på stort allvar. Hälso-och sjukvården i Kronoberg har under många år gått med kraftiga underskott, och flera fel i systemet måste vi nu rätta till.

Nyhetsartikel
Moderaterna Kronoberg Moderaterna Kronoberg
?PÅMINNELSE | Sydostkonferensen 2019
Glöm inte att anmäla dig till Sydostkonferensen den 4-5 oktober i Jönköping.

? Din anmälan ska vara inne senast den 9 september på moderat.info/sydostkonferensen
Läs mer
Facebook

- Det är alltid roligt att träffa medborgare i olika konstellationer. Dels för att informera men också för att ta emot förslag och synpunkter. Idag träffade jag engagerade och frågvisa moderata seniorer, vilket var givande för mig och förhoppningsvis även för dem. Så kommenterade Regionstyrelsens ordförande, Mikael Johansson, som var dagens gäst hos Moderata seniorer.

Nyhetsartikel

- Vårdpersonal gör alltid mest nytta hos sina patienter, inte i administrationen. Det säger Mikael Johansson, regionstyrelsens ordförande som nu vill se över administrationskraven så att personalen får mer tid till patienterna.

Pressrelease
Moderaterna Kronoberg Moderaterna Kronoberg
?MICKE VID MICKEN
Idag samtalar Micke med Nicklas Sandström, Regionråd i opposition i Region Västerbotten, som under en heldag gjorde olika studiebesök inom våra verksamheter i Region Kronoberg. Idag pratar vi om vården i Sverige.

❓Har du frågor? Tveka inte att ställa dem här nedan i kommentarsfältet.
? Det går också bra att skicka meddelande via Messenger.

*Glöm inte följa oss på Instagram ?
Läs mer
Facebook
Moderaterna Kronoberg Moderaterna Kronoberg
❗️GÖR OM, GÖR RÄTT, STEFAN LÖFVEN!
Vi har bjudit in alla partier att bidra i en politisk mobilisering mot kriminaliteten.

Det är den viktigaste frågan i Sverige just nu. Men Socialdemokraterna tycker inte att alla partier ska få vara med. Det tycker vi är fel.

Stefan Löfven säger att han vill ha ”nationell samling”, men då börjar man inte med att utesluta företrädare för drygt 17 procent av väljarna. Väljare som är precis lika utsatta och lika oroade över den grova brottsligheten som alla andra i Sverige.

– Gör om, gör rätt, Stefan Löfven. Bjud in samtliga riksdagspartier i arbetet för att stoppa den skenande kriminaliteten.

? Läs Ulf Kristerssons kommentar: https://www.facebook.com/UlfKristerssonM/posts/2466190916949917
Läs mer
Facebook

- Vi är övertygade om att vi kan påverka den negativa trenden som regionen har haft de senaste åren i BUP. Andra aktörer kan hjälpa oss att korta köerna och det kan och ska betyda att kvaliteten ska öka för våra barn och unga. Vi gör detta för dem! Så kommenterade Mikael Johansson beslutet som regionfullmäktige har fattat om att vårdval BUP ska införas i Region Kronoberg.

Nyhetsartikel
Följ oss

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

*obligatoriskt