Vår politik
Vår politik i korthet
Ekonomi och jobb
Integration
Lag och ordning
Skånsk politik
Bilköer på E6
Vårdköer i Skåne
AKTUELLT
Visa:

Det är centralt att kunna hålla två tankar i huvudet samtidigt: Dels att med respekt för asylrätten driva en hållbar svensk migrationspolitik inom ramen för dagens EU-system. Dels att parallellt med detta peka ut färdriktningen för ett reformerat flyktingmottagande inom EU, skriver Tobias Billström, gruppledare i riksdagen och tidigare migrationsminister, och Johan Forssell, migrationspolitisk talesperson, på DN Debatt.

Nyhetsartikel
Moderaterna i Skåne Moderaterna i Skåne
👉TORGMÖTE INFÖR EUROPAVALET 🇪🇺
Moderaternas partiledare Ulf Kristersson och toppkandidaten till Europaparlamentet Jörgen Warborn kommer till Helsingborg och håller torgmöte på Konsul Olssons plats nu på torsdag 23 maj, klockan 16:00 - varmt välkommen!
Läs mer
Facebook
Filmer

PROVVALSRESULTAT
Här kan ni ta del av resultatet från Skånemoderaternas provval för riksdag och region.

Nyhetsartikel
Filmer
Moderaterna i Skåne Moderaterna i Skåne
10 DAGAR KVAR TILL VALET - HAR DU RÖSTAT ÄN?
Förtidsröstningen har varit i full gång sen 8 maj. Många svenskar har redan röstat. 5 anledningar till att rösta på Moderaterna i EU-valet:
🇪🇺 STOPPA STÖLDLIGORNA - vi ska stärka det europeiska polissamarbetet för att bekämpa stöldligor och smuggling av narkotika och vapen.
🇪🇺 EU OCH SVERIGE BEHÖVER MER KÄRNKRAFT - Europa behöver mer klimatsmart el från förnybart och kärnkraft – inte smutsig kolkraft och rysk gas.
🇪🇺 STÄRKT DJURSKYDD OCH FASA UT FARLIGA ÄMNEN I MAT - inom EU är det särskilt viktigt att säkerställa att djurskyddsreglerna efterlevs av medlemsländerna, till exempel för djurtransporter. Vi arbetar även för att bevisat farliga ämnen ska fasas ut ur konsumentprodukter.
🇪🇺 STÄRK GRÄNSEN TILL EU - den yttre gränsen behöver stärkas och rätten till asyl ska prövas direkt vid EU:s gräns.
🇪🇺 ÖKAD FRIHANDEL OCH FLER HANDELSAVTAL - vi vill öka frihandeln – det är av stor vikt för ett exportberoende land som Sverige. Genom att EU river handelshinder och sluter frihandelsavtal förbättrar vi för jobb och tillväxt i Sverige och inom EU.
Läs mer
Facebook
Följ oss