Vår politik
Vår politik i korthet
Ekonomi och jobb
Integration
Lag och ordning
AKTUELLT
Visa:
Moderaterna i Skåne Moderaterna i Skåne
🎥10 minuter med Carl Johan Sonesson om Skånes sjukvård🎥

I detta avsnitt träffar vi regionråd Carl Johan Sonesson för att prata om Skånes sjukvård. Hur kommer Region Skånes medarbetare få mer frihet? Varför är förlossningsvård högprioriterat hos Moderaterna? På vilket sätt hänger kvalitet och valfrihet ihop?

Svaren på dessa frågor och en och annan lösning på hur man kortar köer både i vården och på vägarna, hittar du i avsnittet. 💉

Vad är din inställning till den skånska sjukvården?
Läs mer
Facebook
Filmer
Filmer

Det är centralt att kunna hålla två tankar i huvudet samtidigt: Dels att med respekt för asylrätten driva en hållbar svensk migrationspolitik inom ramen för dagens EU-system. Dels att parallellt med detta peka ut färdriktningen för ett reformerat flyktingmottagande inom EU, skriver Tobias Billström, gruppledare i riksdagen och tidigare migrationsminister, och Johan Forssell, migrationspolitisk talesperson, på DN Debatt.

Nyhetsartikel
Moderaterna i Skåne Moderaterna i Skåne
Snart är det val. Nu startar vår nationella vårkampanj – vi kommer prata om våra värderingar och vår politik för en hoppfull framtid.

Skåne ska präglas av företagsamhet, jämlikhet och social rörlighet där varje ny generation får en chans att forma sitt eget liv, inte bara följa i sina föräldrars fotspår.
Läs mer
Facebook

PROVVALSRESULTAT
Här kan ni ta del av resultatet från Skånemoderaternas provval för riksdag och region.

Nyhetsartikel
Följ oss