Vår politik
Vår politik i korthet
Jobb och arbetsmarknad
Integration
Trygghet
AKTUELLT
Visa:
Moderaterna i Skåne Moderaterna i Skåne
E6 mellan Vellinge och Helsingborg drabbades av 292 olyckor under 2017

Under 2017 drabbades E6, på sträckan mellan Vellinge och Helsingborg, av sammanlagt 292 trafikolyckor. I antalet ingår singelolyckor, krock mellan två eller flera fordon och andra olyckshändelser med fordon som leder till att delar av, eller hela körbanan, stängs av och kraftigt försämrar framkomligheten i trafiken.

- Behovet av fler filer på E6 är uppenbart, både för framkomlighetens och säkerhetens skull. Moderaterna går till val på sexfilig motorväg. Om vi får chansen att styra Region Skåne efter valet den 9 september kommer vi vara en blåslampa på regeringen för att Skåne ska få den infrastruktur som behövs”, säger Carl Johan Sonesson (M), regionråd och oppositionsledare.
Läs mer
Facebook
Moderaterna i Skåne Moderaterna i Skåne
Gängkriminaliteten breder ut sig och brottsoffer får inte upprättelse, och ändå tar inte regeringen till tillräckliga åtgärder för att hantera situationen.
Människors rätt till trygghet ska inte behöva stå tillbaka. Vi vill ge polisen bättre resurser för att säkra tryggheten.

👍 Gilla och dela om du också vill det!
Läs mer
Facebook
Filmer

Det är centralt att kunna hålla två tankar i huvudet samtidigt: Dels att med respekt för asylrätten driva en hållbar svensk migrationspolitik inom ramen för dagens EU-system. Dels att parallellt med detta peka ut färdriktningen för ett reformerat flyktingmottagande inom EU, skriver Tobias Billström, gruppledare i riksdagen och tidigare migrationsminister, och Johan Forssell, migrationspolitisk talesperson, på DN Debatt.

Nyhetsartikel

PROVVALSRESULTAT
Här kan ni ta del av resultatet från Skånemoderaternas provval för riksdag och region.

Nyhetsartikel
Filmer
Följ oss