Vår politik
Vår politik i korthet
Ekonomi och jobb
Integration
Lag och ordning
Skånsk politik
Bilköer på E6
Vårdköer i Skåne
AKTUELLT
Visa:

Det är centralt att kunna hålla två tankar i huvudet samtidigt: Dels att med respekt för asylrätten driva en hållbar svensk migrationspolitik inom ramen för dagens EU-system. Dels att parallellt med detta peka ut färdriktningen för ett reformerat flyktingmottagande inom EU, skriver Tobias Billström, gruppledare i riksdagen och tidigare migrationsminister, och Johan Forssell, migrationspolitisk talesperson, på DN Debatt.

Nyhetsartikel

PROVVALSRESULTAT
Här kan ni ta del av resultatet från Skånemoderaternas provval för riksdag och region.

Nyhetsartikel
Moderaterna i Skåne Moderaterna i Skåne
STEFAN LÖFVEN TAR INTE ANSVAR FÖR SVERIGE
Stefan Löfven har misslyckats på punkt efter punkt, med svikna löften och en kategorisk ovilja att ta ansvar.

Transportstyrelsen var någon annans fel, liksom LSS-haveriet och integrationsproblemen. Han vill inte ta ansvar för dödskjutningarna eller granatattackerna. Och det är Danderyds fel att kriminella gäng skjuter ihjäl varandra över knarkpengar.

Att se och förstå problemen i Sverige är en förutsättning för att kunna lösa dem. Den här regeringen har tappat kontrollen. Politiskt ledarskap är att säga som det är, och sedan göra det man har sagt. Det vill Moderaterna göra, med vår partiledare Ulf Kristersson i spetsen.

Läs Kristerssons kritik mot Löfven här:
https://www.aftonbladet.se/debatt/a/50OEK1/lofven-du-har-tappat-kontrollen-over-sverige?fbclid=IwAR38t1pHauQHoou3HHEz0d5NtVidh5nCPZj0TRoZUaNK7YvEY2YSt-bQUPQ
Läs mer
Facebook
Filmer
Filmer
Följ oss