Vår politik
Vår politik i korthet
Ekonomi och jobb
Integration
Lag och ordning
Skånsk politik
Bilköer på E6
Vårdköer i Skåne
AKTUELLT
Visa:
Filmer

PROVVALSRESULTAT
Här kan ni ta del av resultatet från Skånemoderaternas provval för riksdag och region.

Nyhetsartikel
Filmer

Det är centralt att kunna hålla två tankar i huvudet samtidigt: Dels att med respekt för asylrätten driva en hållbar svensk migrationspolitik inom ramen för dagens EU-system. Dels att parallellt med detta peka ut färdriktningen för ett reformerat flyktingmottagande inom EU, skriver Tobias Billström, gruppledare i riksdagen och tidigare migrationsminister, och Johan Forssell, migrationspolitisk talesperson, på DN Debatt.

Nyhetsartikel
Moderaterna i Skåne Moderaterna i Skåne
❗️DET BEHÖVS EN NY ENERGIKOMMISSION ⚡️
Framtidens Sverige ska vara elektrifierat, konkurrenskraftigt och fritt från skadliga utsläpp. Det förutsätter en energipolitik som både kan tillgodose en ökad efterfrågan på el och radikalt sänka utsläppen, men inget av detta lyckas den rödgröna regeringen med. Moderaterna söker nu stöd för en energipolitisk omstart. Om Sverige inte genomför en omstart i vår energipolitik riskerar vi att bli ett land med ökade fossila utsläpp och brist på el. Det kommer att skada Sverige, och det kommer att skada vårt klimat.

Läs mer om de punkter som behöver drivas inom energikommissionen här: https://www.svd.se/dagens-energipolitik-riskerar-oka-utslappen
Läs mer
Facebook
Följ oss