Vår politik
Vår politik i korthet
Ekonomi och jobb
Integration
Lag och ordning
Skånsk politik
Bilköer på E6
Vårdköer i Skåne
AKTUELLT
Visa:
Filmer
Moderaterna i Skåne Moderaterna i Skåne
IDAG ÖPPNAR BREVRÖSTNINGEN TILL EU-VALET FÖR UTLANDSSVENSKAR 🌍
Alla som befinner sig utomlands kan brevrösta genom att skicka sin röst med posten. Det gäller också för sjömän på fartyg i utrikes fart.
🇪🇺 LÄS MER HÄR: https://www.val.se/servicelankar/press/nyheter/nyheter/2019-04-11-i-dag-den-11-april-borjar-brevrostningen-fran-utlandet.html
👉 Tagga en svensk i utlandet som borde rösta på Moderaterna
Läs mer
Facebook
Moderaterna i Skåne Moderaterna i Skåne
EUROPOL BEHÖVER INRÄTTA ETT CENTER SOM FOKUSERAR PÅ GRÄNSÖVERSKRIDANDE BROTTSLIGHET🇪🇺

⚠️I dagsläget begås runt hälften av alla bostadsinbrott i Sverige av utländska stöldligor och enligt Europols uppskattningar begås en stöld var 1,5 minuter inom hela EU.

Europol har en central roll i EU:s säkerhetsarbete. Europol hjälper till med brottsbekämpande insatser på fältet, är ett nav för informationsutbyte om brottslig verksamhet och är ett expertcentrum för brottsbekämpning.

✅Moderaterna kommer därför verka för att Europol ska inrätta ett särskilt center som fokuserar på att bekämpa den gränsöverskridande brottslighet som stöldligorna står för.
Läs mer
Facebook
Filmer

PROVVALSRESULTAT
Här kan ni ta del av resultatet från Skånemoderaternas provval för riksdag och region.

Nyhetsartikel

Det är centralt att kunna hålla två tankar i huvudet samtidigt: Dels att med respekt för asylrätten driva en hållbar svensk migrationspolitik inom ramen för dagens EU-system. Dels att parallellt med detta peka ut färdriktningen för ett reformerat flyktingmottagande inom EU, skriver Tobias Billström, gruppledare i riksdagen och tidigare migrationsminister, och Johan Forssell, migrationspolitisk talesperson, på DN Debatt.

Nyhetsartikel
Följ oss