Vår politik
Vår politik i korthet
Ekonomi och jobb
Integration
Lag och ordning
Skånsk politik
Bilköer på E6
Vårdköer i Skåne
AKTUELLT
Visa:

PROVVALSRESULTAT
Här kan ni ta del av resultatet från Skånemoderaternas provval för riksdag och region.

Nyhetsartikel

Det är centralt att kunna hålla två tankar i huvudet samtidigt: Dels att med respekt för asylrätten driva en hållbar svensk migrationspolitik inom ramen för dagens EU-system. Dels att parallellt med detta peka ut färdriktningen för ett reformerat flyktingmottagande inom EU, skriver Tobias Billström, gruppledare i riksdagen och tidigare migrationsminister, och Johan Forssell, migrationspolitisk talesperson, på DN Debatt.

Nyhetsartikel
Filmer
Moderaterna i Skåne Moderaterna i Skåne
IDAG ÖPPNAR BREVRÖSTNINGEN TILL EU-VALET FÖR UTLANDSSVENSKAR 🌍
Alla som befinner sig utomlands kan brevrösta genom att skicka sin röst med posten. Det gäller också för sjömän på fartyg i utrikes fart.
🇪🇺 LÄS MER HÄR: https://www.val.se/servicelankar/press/nyheter/nyheter/2019-04-11-i-dag-den-11-april-borjar-brevrostningen-fran-utlandet.html
👉 Tagga en svensk i utlandet som borde rösta på Moderaterna
Läs mer
Facebook
Filmer
Moderaterna i Skåne Moderaterna i Skåne
EUROPOL BEHÖVER INRÄTTA ETT CENTER SOM FOKUSERAR PÅ GRÄNSÖVERSKRIDANDE BROTTSLIGHET🇪🇺

⚠️I dagsläget begås runt hälften av alla bostadsinbrott i Sverige av utländska stöldligor och enligt Europols uppskattningar begås en stöld var 1,5 minuter inom hela EU.

Europol har en central roll i EU:s säkerhetsarbete. Europol hjälper till med brottsbekämpande insatser på fältet, är ett nav för informationsutbyte om brottslig verksamhet och är ett expertcentrum för brottsbekämpning.

✅Moderaterna kommer därför verka för att Europol ska inrätta ett särskilt center som fokuserar på att bekämpa den gränsöverskridande brottslighet som stöldligorna står för.
Läs mer
Facebook
Följ oss