Aktuella områden
Jobb och arbetsmarknad
Trygghet
Ekonomi
Integration
AKTUELLT
Visa:
Filmer

Centralisering av makt till EU är inte lösningen på Europas sociala problem eller hur vi får fler och tryggare jobb. Risken är bety­dande att EU:s Göteborgsmöte blir en förevändning för länder att inte själva, natio­nellt, göra det som behövs, skriver Ulf Kristersson och Karin Enström, utrikespolitisk talesperson, på Svenska Dagbladets debattsida.

Nyhetsartikel
Nya Moderaterna Nya Moderaterna
Så sent som inatt utsattes en polisstation för ett bombattentat, gängkriminaliteten ökar & våldtäktsanmälningar läggs på hög. Därför föreslår vi den största satsningen för lag och ordning på 20 år. Respekt för & tillit till rättsstaten är grunden för ett fungerande samhälle.
? Gilla och dela om du håller med!

Läs mer här: https://moderaterna.se/storsta-satsningen-pa-polisen-och-okad-trygghet-pa-over-20-ar
Läs mer
Facebook
Nya Moderaterna Nya Moderaterna
År 1988 hade Ulf Kristersson som nyvald MUF-ordförande stora idéer om hur Moderaterna skulle bli större och slagkraftigare. 29 år senare, som nyvald partiordförande, har han fortsatt stora idéer om detsamma: "Vi ska vara ett parti för hoppfulla" sa Ulf senast vid partistämman förra veckan.
#flashbackfriday
Läs mer
Facebook
Filmer

Under torsdagen höll Jessica Rosencrantz, trafikpolitisk talesperson och Maria Malmer Stenergard, miljöpolitisk talesperson, ett seminarium om hur vi kan främja tillväxten av delningsekonomin i Sverige. Representanter från politiken, näringslivet och branschen diskuterade delningsekonomi generellt och vilka vägar Sverige måste ta, med Moderaternas rapport om delningsekonomi som utgångspunkt.

Nyhetsartikel
Följ oss

Moderaterna i Västernorrland

Storgatan 1
852 30  SUNDSVALL

060 - 53 65 35

vasternorrland@moderaterna.se