Aktuella områden
Vår politik i korthet
Ekonomi och jobb
Integration
Lag och ordning
AKTUELLT
Visa:
Filmer
Nya Moderaterna Nya Moderaterna
KOMMENTAR FRÅN ULF KRISTERSSON
Idag har Centern och Liberalerna gett mig beskedet att de i nuläget säger nej till Moderaternas förslag kring hur Sverige kan få en regering som kan genomföra alliansens gemensamma politik. Det beklagar jag.

Jag anser att det är en skyldighet mot väljarna att fullt ut försöka genomföra vår politik. Och genom att sondera och slutligen föreslå ett antal realistiska och genomförbara regeringsalternativ, förankrade i Alliansen och i Alliansens politik, har jag gjort just detta.

Imorgon söndag kommer jag att träffa talman Andreas Norlén. I samband med det kommer jag också att hålla en presskonferens.

Ulf Kristersson
Läs mer
Facebook

"Idag har Centerpartiet och Liberalerna gett mig beskedet att de i nuläget säger nej till Moderaternas förslag kring hur Sverige kan få en regering som kan genomföra alliansens gemensamma politik. Det beklagar jag.

Nyhetsartikel
Filmer

Moderaterna har idag haft riksdagsgrupp och partistyrelsemöte. Där har jag mer i detalj beskrivit det förslag till ny regering, som jag häromdagen presenterade för mina partiledarkollegor i Centern, Kristdemokraterna och Liberalerna, och som vi har diskuterat sedan dess. Alliansens partier får nu ta några dagar i lugn och ro för att pröva dessa frågor och inför tisdag ta ställning till om vi kan enas om att bilda en regering som står för Alliansens gemensamma politik.

Nyhetsartikel
Följ oss

Moderaterna i Västernorrland

Storgatan 1
852 30  SUNDSVALL

060 - 53 65 35

vasternorrland@moderaterna.se