AKTUELLT
Visa:
Filmer
Moderaterna i Uppsala län Moderaterna i Uppsala län
MODERATERNA I UPPSALA LÄN STARTAR HBTQ-NÄTVERK 💜

Ikväll har vi startat upp Öppna Moderater Uppsala län. Öppna Moderater finns redan nationellt och i flera andra län, och har som syfte att påverka Moderaterna att driva en bra hbtq-politik med fokus på mångfald och likabehandling med individens bästa i centrum.

- Vi kommer att prioritera frågor som rör våld i samkönade relationer, psykisk ohälsa, hedersrelaterat våld och surrogatmödraskap. Moderaterna i Uppsala ska vara bäst på HBTQ-politik, säger Edvin Alam, ny ordförande för Öppna Moderater i Uppsala.

Styrelsen i övrigt:

Vice ordförande: Johan Modin
Ledamöter:
Olivia Andersson Nensén
Erik Raita
Fredrik Ahlstedt
Roosa Porthén
Emil Bengtsson
Isak Rutqvist

Hälsa gärna Edvin och styrelsen grattis och lycka till i kommentarsfältet!

Bli medlem i Öppna Moderater här: https://oppnamoderater.se/bli-medlem/
Läs mer
Facebook
Filmer

Moderaterna i Uppsala län startade under tisdagskvällen upp nätverket Öppna Moderater. Öppna Moderater finns redan nationellt och i flera andra län, och har som syfte att påverka Moderaterna att driva en bra hbtq-politik med fokus på mångfald och likabehandling med individens bästa i centrum.

Pressrelease
Moderaterna i Uppsala län Moderaterna i Uppsala län
VI KRÄVER HANDLING FÖR TRYGGHETEN I UPPSALA KOMMUN 💙

Under föregående veckan har inte mindre än fyra våldtäktsfall eller våldtäktsförsök ägt rum i centrala Uppsala. Det kan vi aldrig acceptera.

Moderaterna jobbar för:

👮‍♂️En trygghetsplan för hela Uppsala, en fråga som vi lokalt drivit i snart tre år. Idag finns planer för vissa enskilda stadsdelar, men inte för hela staden.

👮‍♂️Öka antalet trygghetskameror på brottsutsatta platser. Vi pressar den styrande minoriteten om hur många kameror som satts upp.

👮‍♂️Hårdare straff för sexualbrott och ökad kompetens kring sexualbrott inom rättsväsendet.

👮‍♂️Stödja privata och ideella initiativ som syftar till att arbeta mot skeva värderingar på olika nivåer i samhället.

Läs Fredrik Ahlstedt, kommunalråd, i dagens UNT tillsammans med John Manders, Moderata Ungdomsförbundet, och Theo Herold, Moderata Studenter. Länk i kommentarerna!
Läs mer
Facebook
Följ oss