19 december, 2022

Moderaterna i Region Västernorrland söker en politisk sekreterare

Vill du prova på något annat under 4 år? Underat över hur det skulle vara att arbeta som politisk sekreterare?

Moderaterna i Region Västernorrland (f.d. Landstinget Västernorrland) söker enmedarbetare, politisk sekreterare, för perioden 1 januari 2023 – 31 december 2026. Moderaterna styr regionen tillsammans med Centerpartiet och Socialdemokraterna. 

Arbetsuppgifter

Som politisk sekreterare arbetar du i första hand nära och på uppdrag av Moderaternas gruppledning i Region Västernorrland. Du förväntas också finnas tillgänglig för övriga förtroendevalda moderater i regionen. Tjänsten består i administrativt stöd, extern kommunikation så som kontakt med media, hemsida och sociala medier.

Tjänsten innebär också att tillsammans med gruppledningen ansvara för informationsflödet inom gruppen, genomförandet av omvärldsanalyser samt underlag för ställningstaganden och politiska initiativ.

Kvalifikationer

Du bör ha ett stort engagemang för Moderaterna samt vara driftig, utåtriktad, självständig, initiativtagande, serviceinriktad och flexibel.Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i framför allt skrift.

Kommunikationen i sociala medier är en viktig del av arbetet därför önskas kunskaper inom digital kommunikation, såväl publicering som produktion av bilder och innehåll.B-körkort är önskvärt, likaså kunskaper inom Indesign eller motsvarande.Arbetsplats:

Varaktighet och arbestid

Kontoret finns på Regionen hus i Härnösand men möjlighet till delvis flexibel arbetsplats finns.
Anställningen sträcker sig från den 1 januari 2023 fram till den 31 december 2026. Överenskommelse om startdatum kan diskuteras. Oregelbundna arbetstider så som kvällar och helger kan förekomma. Tjänstgöringsgrad är 60%.

Skicka din ansökan till undertecknad. Vid frågor: kontakta gruppledare Patrik Gustavsson, 076-141 39 57.
[email protected]

Ta ställning och dela artikeln