13 december, 2023

Moderaterna i Norrtälje söker politisk sekreterare

Moderaterna i Norrtälje söker en politisk sekreterare på heltid med placering i kommunhuset i Norrtälje. Moderaterna styr i majoritet tillsammans med SD, L och KD. Är du rätt person att hjälpa våra moderata politiker att utveckla Norrtälje kommun så har du chansen att få arbeta med många utmanande frågor då vi är till ytan den största kommunen i Stockholms län som har både stad, centralorter, landsbygd och skärgård.

Vi ser gärna att du är en spindel i nätet för Moderaterna i Norrtälje och kan hålla flera bollar i luften. Förutom att stödja vår kommunstyrelseordförande ska du också kunna ansvara för bl.a. följande:

  • Bevaka politiska ärenden och följa upp beslut.
  • Hjälpa till att skriva insändare, direktiv, uppdrag, protokoll samt interpellations- och motionssvar.
  • Bevaka och uppdatera sociala medier.
  • Medverka i planering och genomförande av interna politiska möten.
  • Stödja våra gruppledare i nämnder och bolag.

Tjänsten är på 100% och möjlighet finns att delvis arbeta hemifrån. Deltidstjänst kan diskuteras om man vill kombinera med studier. Visst arbete på kvällstid ingår i tjänsten. Norrtälje har mycket bra busskommunikationer med Stockholm.

Frågor om tjänsten kan besvaras av Roland Brodin, vice gruppledare för Moderaterna i Norrtälje på tel 0705 348 903. Din ansökan skickar du till [email protected].

Ta ställning och dela artikeln

Klicka på dörren för att komma in till Europavalets mest tillgängliga valstuga