Om oss

Moderaterna i Stockholms stad och län är landets största politiska lokala och regionala organisation. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa ett bättre Sverige – det uppdraget upphör aldrig. Att vinna val är en förutsättning för att kunna genomföra nödvändiga förändringar. Vi ska opinionsbilda för våra idéer, utbilda våra förtroendevalda, utveckla våra idéer och rekrytera nya medlemmar och förtroendevalda.

Förbundskansliets grunduppgift är att vara en samordnings- och serviceorganisation för partiorganisationen som kan hjälpa och skapa förutsättningar för alla ideellt 
arbetande partimedlemmar att uppnå sina mål. Vi ansvarar även för att långsiktigt se till att det finns många goda kandidater till de olika politiska församlingarna, samtidigt som vi även utbildar de förtroendevalda som representerar Moderaterna i Stockholm idag.

Vänd dig gärna till oss om du har frågor, antingen genom att mejlastockholm@moderaterna.se eller genom att leta under fliken kontakt om du söker en specifik person.

Det övergripande ansvaret för Moderaterna i Stockholms stads och läns samordning, organisation och ekonomi ligger på de två förbundsstyrelserna för respektive förbund, en förbundsstyrelse för Moderaterna i Stockholms stad och en förbundsstyrelse för Moderaterna i Stockholms län. Nedan kan du se vilka som sitter i respektive förbundsstyrelse.

 

Stockholms stad

Förbundsordförande Joakim Larsson
1:e vice ordförande Charlotte Broberg
2:e vice ordförande Tina Ghasemi

Ledamöter
Lars Svärd
Nikolina Bucht
Johan Forssell
Johanna Sjö
Kristoffer Tamsons
Dennis Wedin
Amir Adan
Christofer Fjellner
Staffan Ingvarsson
Lars Jilmstad
Arba Kokalari
Jennyfer Redin
Jessica Rosencrantz
Susanne Sjöblom

 

Stockholms län

Förbundsordförande: Kjell Jansson
1:e vice ordförande: Maria Stockhaus
2:e vice ordförande: Fredrik Saweståhl

Ledamöter
Alexandra Anstrell
Jimmy Baker
Mats Gerdau
Pehr Granfalk
Josefin Malmqvist
Cecilia Löfgreen
Erik Ottoson
Anna Rheyneuclaudes Kihlman
Harry Bouveng
Olle Reichenberg
Adam Reuterskiöld
Irene Svenonius