Om oss

Moderaterna i Stockholms stad och län är landets största politiska lokala och regionala organisation. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa ett bättre Sverige – det uppdraget upphör aldrig. Att vinna val är en förutsättning för att kunna genomföra nödvändiga förändringar. Vi ska opinionsbilda för våra idéer, utbilda våra förtroendevalda, utveckla våra idéer och rekrytera nya medlemmar och förtroendevalda.

Förbundskansliets grunduppgift är att vara en samordnings- och serviceorganisation för partiorganisationen som kan hjälpa och skapa förutsättningar för alla ideellt 
arbetande partimedlemmar att uppnå sina mål. Vi ansvarar även för att långsiktigt se till att det finns många goda kandidater till de olika politiska församlingarna, samtidigt som vi även utbildar de förtroendevalda som representerar Moderaterna i Stockholm idag.

Vänd dig gärna till oss om du har frågor, antingen genom att mejlastockholm@moderaterna.se eller genom att leta under fliken kontakt om du söker en specifik person.

Det övergripande ansvaret för Moderaterna i Stockholms stads och läns samordning, organisation och ekonomi ligger på de två förbundsstyrelserna för respektive förbund, en förbundsstyrelse för Moderaterna i Stockholms stad och en förbundsstyrelse för Moderaterna i Stockholms län. Nedan kan du se vilka som sitter i respektive förbundsstyrelse.

 

Stockholms stad

Förbundsordförande Joakim Larsson
1:e vice ordförande Charlotte Broberg
2:e vice ordförande Johan Forssell

Ledamöter
Amir Adan
Harald Eriksson
Christofer Fjellner
Tina Ghasemi
Kristina Lutz
Lars Jilmstad
Arba Kokalari
Arin Karapet
Jessica Rosencrantz
Andrea Ström
Susanne Sjöblom
Lars Svärd
Kristoffer Tamsons
Dennis Wedin

 

Stockholms län

Förbundsordförande: Kjell Jansson
1:e vice ordförande: Michaela Fletcher
2:e vice ordförande: Erik Ottoson

Ledamöter
Alexandra Anstrell
Harry Bouveng
Emma Feldman
Deshira Flankör
Pehr Granfalk
Olov Holst
Stina Lundgren
Josefin Malmqvist
Adam Reuterskiöld
Alexander Rosenberg
Maria Stockhaus
Irene Svenonius