Utbildning

För närvarande har vi inga fysiska utbildningsträffar på grund av Covid 19. Istället kommer det att finnas några digitala utbildningar som kan ses från intranätet inom kort. Håll utkik!

Vi har flera utbildningar som pågår under året.

M-skolan
M-skolan är till för alla medlemmar och ska ses som en grundutbildning. Utbildningen genomförs på fyra olika orter Skövde, Trollhättan, Borås och Göteborg. Vi har samma utbildning på dessa orter så att de medlemmar som är intresserade kan välja den ort som passar bäst.

Alla kurser är fristående och kostnadsfria.
Anmälan krävs för att vi ska veta hur stor lokal som behövs och för att beställa fika.

Tider är ofta en vardag klockan 18.00.

Utbildningsnivån är lätt.

Information om alla utbildningar kommer efterhand i nyhetsbrev och eller i separata mejlutskick. Informationen kommer även att finnas på hemsidan.
 

Ledarskapsprogram
Vi har två ledarskapsprogram 1 och 2.

Att gå våra populära ledarutbildningar ger förutom mer kunskap i bland annat ledarskap, sammanträdesteknik, kommunallag, säkerhet, självinsikt, kommunikation även ett fantastiskt härligt gäng att nätverka med långt efter utbildningens slut.

Ledarskapsprogram 1
Målgruppen är de som har uppdrag i nämnd eller styrelse.

Ledarskapsprogram 2
Målgruppen är de som har uppdrag som ordförande eller kommer att bli ordförande eller som kommer att få en presidiepost i närtid i en nämnd eller styrelse.

Dessa utbildningar pågår under ett år och det är cirka en träff per månad.

Vi har en antagningsprocess där var och en skickar in en ansökan. Dessa utbildningar är belagda med en avgift, vilket innebär att vi behöver få ett godkännande från föreningen eller kretsen om den sökande har möjlighet att få en plats till programmet. 

Information om ledarskapsprogrammen kommer att annonseras ut under kommande vinter och nästa ansökningsperiod kommer att vara fram till och med sista april 2021 inför start hösten 2021.


Vid frågor kontakta: 

Nina Öhrn
073-525 45 27
nina.ohrn@moderatvg.se