Denna nyhet är mer än 3 år gammal

9 juli, 2019

Podcast: Vad vill Moderaterna med skattepolitiken, Niklas Wykman?

Moderaterna har nu inlett ett arbete med att ta fram en skattereform, som ska premiera nit, slit och tillit i samhället. Vilka är Moderaternas grundvärderingar i skattepolitiken, och hur vill Moderaterna förändra de skatter vi har idag i Sverige? Niklas Wykman, skattepolitisk talesperson för Moderaterna, gästar Medborgarens podcast för att prata om detta.

Lyssna på iTunes här

Niklas Wykman har en bakgrund som politiskt sakkunnig hos finansminister Anders Borg. Sedan några år tillbaka är han riksdagsledamot och idag är han partiets skattepolitiska talesperson. Han menar att Sverige har allvarliga problem med låg tillväxt, bristande integration och välfärdens finansiering. Det är några av de samhällsproblem som är utgångspunkten för den skattereform som Moderaterna ska ta fram.

Niklas Wykman intervjuas i Medborgarens podcast om Moderaternas skattereform, höjda bensin- och dieselskatter och hur Sveriges produktivitet kan förbättras.

Om podcasten:

Podcasten publiceras Medborgaren.se. Syftet med podcasten är att erbjuda ett format för längre samtal om Moderaternas politik – vilket sällan ryms i de traditionella medierna. Programledare är Erik Blom, pressassistent vid Moderaternas riksdagskansli, och ansvarig utgivare är Martin Borgs, kommunikationschef för Moderaterna.

Podden hittar du på iTunes.

Du kan även lyssna via Podomatic, samt Spotify.

Ta ställning och dela artikeln

Klicka på dörren för att komma in till Europavalets mest tillgängliga valstuga