Denna nyhet är mer än 3 år gammal

9 februari, 2021

Vi söker kandidater till valet 2022

Nu söker vi dig som vill engagera dig regionalt eller nationellt och som vill kandidera för Moderaterna i Örebro län i valet 2022.

Vi är mitt i mandatperioden och jobbet pågår för fullt med att hitta bra kandidater till våra listor i valet 2022. Har du ett intresse av att kandidera och/eller har du förslag på personer som du tycker skulle passa på våra listor?  
 
Du som anmäler ditt intresse kan vara en redan aktiv Moderat, en icke-ännu aktiv Moderat eller så har du moderata värderingar men är ännu inte medlem. Personer du rekommenderar behöver heller inte vara medlem eller för den delen tillfrågad, det tar vi hand om. 

Vi eftersträvar att få en mångfald av kandidater på våra listor så att väljarna ser att Moderaterna är ett parti för alla och att vi representeras av människor med olika bakgrund.  

Alla som kandiderar kommer ges möjlighet att få insikt i vad en kandidatur för Moderaterna innebär. Våra kandidater förutsätts delta i utbildning och kampanjer vilket gör att de är väl insatta i den moderata politiken när valrörelsen sätter igång.     

Om detta låter intressant kontakta oss!

Efter att du har skickat in din intresseanmälan kommer vi att kontakta dig för att få mer information om dig. 

Din intresseanmälan skickar du via e-post till orebro(at)moderaterna.se. Viktigt att notera att du behöver vara medlem i Moderaterna för att kunna kandidera i valet.  

Vi ser fram emot din intresseanmälan!  

Hälsningar   

Maria Haglund, sammankallande i Rekryteringskommittén, Moderaterna i Örebro län  

P.S. Medlem blir du enkelt genom att swisha 100 kr till 123 336 00 70 och ange ditt personnummer. Det går även bra att besöka www.moderaterna.se/medlem. D.S. 

Ta ställning och dela artikeln