19 maj, 2024

MUF vann slaget om Sergel

MUF vann slaget om Sergel
Från och med söndagen den 19 maj kl. 10.00 är det tillåtet att affischera inför EU-valet i Stockholms stad. Enligt traditionen bevakades Sergels torg under hela natten av ungdomsförbunden för att säkra en så stor del av av Sergels torg som möjligt.

När klockan slog 10.00 stod det klart att MUF vunnit slaget om Sergel då en mycket stor andel av affischerna består av Tomas Tobé, Arba Kokalari och Ulf Kristersson.

– Det är roligt att hedra den här traditionen där MUF och SSU tävlar om de allra mest centrala platserna i Stockholm. Och det är ännu roligare att vi vann förstås! säger Noa Samenius, ordförande för MUF Stockholm.

Förmiddagen ägnades åt att städa upp efter nattens vakande och toppkandidaterna från Stockholm Tomas Tobé och Arba Kokalari kom och hjälpte till och tackade MUF.

– Jag vill säga stort tack till MUF som gör en helt avgörande insats även i denna valrörelse. Det är fantastiskt att se Stockholm målat i blått och det ger massor av energi att satsa allt hela vägen fram till sista valdagen, säger Tomas Tobé, toppkandidat för Moderaterna i Europarlamentsvalet.

– MUF visar hur viktiga de är för partiet på alla sätt både genom den här enorma kampanjenergin och alla samtal de har med unga väljare om varför en röst på Moderaterna är det bästa för unga och framtiden säger Arba Kokalari, också toppkandidat från Stockholm.

I och med affischeringsstarten växlar kampanjtempot upp ytterligare. Från och med onsdagen den 22 maj går det att förtidsrösta fram till valdagen den 9 juni.

För mer info:
Ida Karlbom
Kommunikationschef
Moderaterna i Stockholms stad och län
[email protected]
+46739882240

Noa Samenius
Ordförande MUF Stockholm
[email protected]
+46761869864

Ta ställning och dela artikeln