Moderaternas partistämma 2019

På denna sida hittar du information om Moderaternas partistämma, som äger rum den 17-20 oktober i Västerås.

Stämman inleds den 17 oktober klockan 11.00 med ett öppningstal av Ulf Kristersson. Klockan 21.00 den 17:e träffas vi för mingel i Evenemangshallen, Aros CC. I entrébiljetten ingår ett glas vin/öl/alkoholfritt med tilltugg.

Stämmomiddagen hålls på Aros CC lördag den 19 oktober klockan 19.30. I priset ingår välkomstdrink, middag, öl/vin, kaffe och underhållning.

Hotell
Hotellrum finns bokade för vår räkning på ett antal hotell i Västerås. Ange önskemål om hotellalternativ vid anmälan. Vi kan bli tvingade att hänvisa till annat hotell än det önskade.

Bekräftelse på din anmälan, med uppgift om hotell, utsändes cirka två veckor före stämman till den e-postadress du angivit. Kom ihåg att ta med dig din bekräftelse (med streckkod) till stämman, den är din inträdesbiljett. Namnbricka delas ut vid incheckningen på Aros CC.

Stämmohandlingar
Stämmohandlingarna hittar du här. Ett begränsat antal stämmohandlingar kommer att kunna köpas på plats.

Avbokningsregler
Observatör som avbokas utan ersättare från och med den 2 oktober kommer att debiteras full kostnad. Obs! Alla ändringar som görs i bokningen efter den 2 oktober debiteras en administrationsavgift på 350 kronor.

Program

Stämmoprogrammet finns att tillgå här.

Frågor

Har du frågor om hotell, måltider eller anmälan går det bra att kontakta Kina Holm, Innovation Event. moderaterna@innovationevent.se
070-482 92 95. 

För frågor kring stämmoprogrammet i övrigt, kontakta Maria Arctaedius, mobil 073-820 58 37.

Utställare hänvisas till Anna Kramer, mobil 073-990 51 25.

Anmälan

Press

 

Filer
Stämmoprogram(pdf37.18 KB)