Du besöker nu Moderaterna i Västra Götaland.

Peter Eriksson

Förbundsstyrelseledamot, 1:a namn kommunval 2022 Trollhättan

Hej! 

Peter Eriksson här. Jag är 46 år och har möjligheten att få vara oppositionsråd i Trollhättan. Gift med Jennie och tillsammans har vi sex pojkar, vilket ibland innebär en logistisk utmaning men en enorm glädje.  Företagande och frågor som berör detta ligger mig varmt om hjärtat och har alltid tänkt i de banorna, så länge jag kan minnas. Att själv kunna påverka sin situation, arbeta hårt och se resultat därav är väldigt lustfyllt. Musik är ett annat område som är viktigt hemma. Vi spelar ofta och det är sällan svårt att få grabbarna att haka på.

På fritiden har jag en gård med inriktning hästar men också skog och allt som hör där till. En bra avkoppling när man behöver fylla på med andra tankar. Det blir också en viktig påminnelse om att vi förvaltar något som nästa generation skall ta över.

Att vara oppositionspolitiker i en av Sveriges traditionellt rödaste städer är en utmaning. Det gäller att vara långsiktig, visa på alternativen för väljarna och orka hålla ut. Sakta men säkert går det åt rätt håll och 2022 är jag ganska säker på att vi vinner. Det hade varit fantastiskt roligt att få införa Lagen om valfrihet, och visa på för Trollhätteborna att man faktiskt själv kan få bestämma över sitt liv, även när man är äldre.

Telefon:
070-164 24 80