Du besöker nu Moderaterna i Västra Götaland.

Hannah Björnerhag

Ersättare förbundsstyrelsen, MUF-representant Göteborg

Hej, mitt namn är Hannah Björnerhag och jag är distriktsordförande för Sveriges äldsta MUF-distrikt, Moderata Ungdomsförbundet i Göteborg. Jag studerar ett mastersprogram i accounting and financial management på Handelshögskolan vid Göteborgs Universitet. 

Jag började engagera mig i Moderata Ungdomsförbundet efter valrörelsen 2014 och då i MUF Halland. Jag gick med i Moderaterna för att jag tycker att arbete måste löna sig i en större utsträckning än vad det gör idag. Under mitt engagemang har jag fått ett antal olika uppdrag i partiet och ungdomsförbundet. I takt med att jag påbörjade mina studier i Göteborg, flyttade jag mitt engagemang i ungdomsförbundet dit. Där har jag stormtrivts sedan start. 

Det bästa med Moderata Ungdomsförbundet är gemenskapen som man får ta del av. Att diskutera och utveckla politik med likasinnade utvecklar både en själv och förbundet till det bättre. Inom mitt uppdrag är det de organisatoriska frågorna som jag brinner mest för. Utöver politiken lägger jag mycket tid på träning och att umgås med familj och vänner.

Telefon:
070-617 59 30