Du besöker nu Moderaterna i Västra Götaland.

Elvira Löwenadler Moderaterna

Elvira Löwenadler

Ersättare förbundsstyrelsen, MUF-representant Södra Älvsborg

Jag heter Elvira Löwenadler och har det ärofyllda uppdraget som Distriktsordförande i MUF södra älvsborg. Jag bor i Borås, där jag även är född och uppvuxen. Efter att jag pluggat både folkrätt & media- och kommunikationsvetenskap har jag tagit en vändning och läser numera till sjuksköterska. 

Min politiska resa började tidigt, jag ville alltid vara klassrepresentant och skulle gärna tycka, tänka och påverka redan som liten. På senare år blev det politiska landskapet allt mer intressant och 2016 tog jag beslutet att bli medlem i Moderaterna och MUF. Det är ett av de bästa beslut jag har tagit. Sedan dess har jag haft diverse uppdrag i MUF och Moderaterna, bland annat som föreningsordförande i MUF bäckängsgymnasiet samt vice riksordförande för Moderat skolungdom. Hemma i Borås sitter jag i skrivande stund i miljö- och konsumentnämnden samt i grundskolenämnden. Jag sitter även i öppna moderaters förbundsstyrelse. Mina hjärtefrågor är nog inte så svåra att lista ut vid detta laget.

Trots pandemin och de begränsningar för verksamheten som den innebär är mitt uppdrag som distriktsordförande för Södra Älvsborg det roligaste och mest hedersamma uppdrag jag haft! Jag är otroligt stolt över att se medlemmar gå från politik-intresserade till politiker och det är något som jag är otroligt stolt över att få vittna, både i MUF och Moderaterna. 

På fritiden, om jag inte spenderar den på MUF är jag gärna i skogen och speciellt under jaktsäsongen! Jag har i juni hämtat hem en liten valp och jag ser fram emot resan från valp till jakthund! 

Min dörr är alltid öppen, tveka inte på att höra av dig vid frågor eller för ett gott snack!

Telefon:
076-112 60 10