Du besöker nu Moderaterna i Västerbotten.

Edward Riedl Moderaterna

Edward Riedl

Riksdagsledamot

Jag har under lång tid haft ett brinnande engagemang för samhällsfrågor och inte minst för de som är allra mest utsatta i vårt samhälle. Framförallt barn som far illa i Sverige ligger mig extra varmt om hjärtat.

Till vardags jobbar jag med trafik och infrastrukturfrågor. Jobb och företagande är andra frågor som jag jobbar mycket med. 

Jag är i grunden utbildad båtbyggare innan jag läste vidare på Umeå universitet. Innan dess har jag jobbat med allt från taxi till personalrekrytering.

Jag bor i Umeå och pendlar till Stockholm i veckorna för att fullgöra mitt uppdrag som riksdagsledamot. Min familj, mina vänner och mitt liv finns i Umeå och Västerbotten. Västerbottningarna är mina uppdragsgivare samtidigt som jag är riksdagsledamot för nya moderaterna där jag har ett ansvar, tillsammans med mina moderata riksdagskollegor, för hela Sverige. Jag vill fortsätta jobba för nya satsningar på utbildning, infrastruktur och företagande som ger nya jobb i Västerbotten.

Jag kommer fortsatt att jobba hårt för Västerbottens bästa precis som jag gjort de senaste fyra åren. Sverige behöver en politik som sätter jobb och företagande i centrum. När fler jobbar och betalar skatt blir det mer pengar till skola, sjukvård, infrastruktur och den gemensamma välfärden.

Telefon:
070-7751542