Varför ska du rösta på Moderaterna i EU-valet?

Vill du ha mer moderat politik i Europa?

Vill du ha mer moderat politik i Europa? Vill du ha politiker som faktiskt gör skillnad på riktigt? Vill du ha politiker som inte enbart snackar, utan faktiskt omsätter sina ord i handling? Vill du maximera Sveriges och Örebro läns inflytande över Europa, då ska du rösta på Moderaterna och #13 Ronnie Erhard från och med den 22 maj till den 9 juni.

EU måste blir Säkrare, Grönare och Friare detta vill vi åstadkomma genom att:

  • Säkra konkurrenskraft och goda villkor för jobb och företag i arbetet med klimatpaketet Fit for 55, och se till att alla medlemsländer måste bidra i klimatpolitiken. De länder som går före och tar ansvar ska inte straffas utan premieras.
  • Trycka på andra länder till att genomföra den gröna omställningen som vi nu genomför i Sverige. Möjliggöra och uppmuntra till fossilfria bränslen och fossilfri energi. Genom småskalig kärnkraft som kan serieproducerats så kommer pris och produktionstid att drastiskt minska. 
  • Göra det svårare att resa genom gränspassager med stöldgods och narkotika. Stryp den kriminella transporten, NEJ till stöldligor!
  • Stärka EU:s inre och yttre gränser, allt från militärt försvar till civilt försvar. Vi måste bygga upp ett robustare totalförsvar. Det civila försvaret måste förbättras inom hela unionen innan krisen inträffar, inte efter.
  • Öka takten gällande digitalisering och AI. Europa ligger efter USA och Kina, men också snart en del andra länder som satsar stort. AI utvecklingen går fruktansvärt fort, och inom kommande år så kommer väldigt mycket ny teknik och utveckling ske, därför måste Europa steppa upp.

Moderaterna är ett stabilt borgerligt parti. Vi står upp för ett fritt Europa och tar alltid kampen mot andra partiers vilja att beskatta, reglera och förbjuda. Europa har byggts starkt av demokrati, rättsstat och marknadsekonomi – inte av socialism.

Vill du att det ska fortsätta så? Rösta då på Moderaterna i EU-valet mellan den 22 maj och 9 juni 2024.