6. Sarah Ullmark

MUF-representant
070-514 57 93
sarah.ullmark@moderaterna.se

Mitt namn är Sarah Ullmark, jag är 25 år gammal och uppvuxen i Sveriges vackraste stad – Göteborg. Mitt engagemang i MUF och Moderaterna började redan 2011 och grundande sig framförallt i en ilska mot skatteslöseri och att politiker hade så mycket makt över människors liv.

Under åren har jag haft flera uppdrag inom ungdomsförbundet, bland annat som ordförande för Moderat Skolungdom i Göteborg och ledamot av Moderata Studenters riksstyrelse. Jag har och har haft uppdrag inom såväl kommun och region och kandiderade till riksdagen på plats 6 i valet 2018. Utöver mitt politiska engagemang arbetar jag som jurist.

Uppdraget som distriktsordförande för MUF Göteborg har jag haft i snart två år. MUF Göteborg är Sveriges äldsta MUF-distrikt och grundades redan år 1905 så det är helt klart ett anrikt uppdrag som förpliktigar. Det roligaste med att vara distriktsordförande i allmänhet och kanske för Göteborg i synnerhet är möjligheten att få träffa så fantastiskt kloka och drivna medlemmar varje dag. Det ger mig inspiration att fortsätta mitt engagemang när jag ser en ny medlem gå in i en politisk debatt för första gången eller ställer en inspirerande fråga till en talare. Det är genom medlemmarnas utveckling som jag får energi att själv fortsätta kämpa för friheten och för en moderatledd regering.

Jag brinner fortfarande för minskat skatteslöseri och färre klåfingriga politiker men också arbetsmarknad, integration, jämställdhet och bostäder är frågor som ligger mig varmt om hjärtat.

Nu i dessa corona-tider kan vi inte träffas men när restriktionerna lättar och vårt kansli öppnar igen är du varmt välkommen att sticka in huvudet och hälsa på oss Göteborgs-MUFare. Bara kolla efter alla bilder på kungen och hans släktingar så hittar du rätt!