Foto: Dennis Alvdén

6. Jonathan Kahrs

MUF-representant
070-466 80 92
jonathan.kahrs@moderaterna.se

Tjena! Jonathan Kahrs är namnet och jag är DO (distriktsordförande) för moderata ungdomsförbundets absolut bästa distrikt; MUF Skaraborg! Jag är född och uppvuxen på den vackra schlätt som sträcker sig mellan Vänern och Vättern. Vissa kallar området för ”östra valkretsen”, men jag kallar det Skaraborg eller till och med för ”hemma”. Utöver uppdraget som DO tar politik upp en stor del av min vardag då jag för tillfället jobbar som trainee hos den marknadsliberala tankesmedjan Timbro.

Hösten 2017 var då jag valde att påbörja mitt engagemang i moderata ungdomsförbundet, och det är en av de bästa besluten jag tagit i hela mitt liv. Moderaterna var det självklara valet på grund av vår liberalkonservativa ideologi. Även det pragmatiska förhållningssätt till verkligheten som råder och synen på alla de vardagliga problem, stora som små, som vanligt folk upplever. Moderaterna och MUF ser och framför allt tror på människor.

Har hunnit med nästintill alla positioner i distriktsstyrelsen på denna korta tid, och även att vara föreningsordförande för MUF Falköping. Startade upp föreningen 2018 så tiden som ordförande där ligger mig extra varmt om hjärtat.

MUF Skaraborg har varit som ett andra hem genom livets upp- och nedgångar. Engagemanget från alla medlemmar och den fantastiska gemenskapen som vi har är det bästa med moderata ungdomsförbundet. MUF vinner val, tar fram politik och har förbaskat kul på vägen. Jag brinner lite extra för den organisatoriska delen, men sakpolitiskt ligger frågor som arbetslinjen, jämställdhet och klimat mig varmt om hjärtat. På fritiden umgås jag gärna med nära och kära, tar promenader i skogen hemma i Floby och kollar på en och annan fotbollsmatch.

Hör gärna av er om ni har frågor eller bara vill ses över en fika och diskutera regeringens senaste förslag. Jag är aldrig mer än ett telefonsamtal bort!