Nyhetsartikel
8 mar 2018

MODERATERNA I STOCKHOLMS STAD OCH LÄN SÖKER PRAKTIKANTER TILL VÅRT DIGITALA KOMMUNIKATIONSTEAM

Är du MUF:are och gillar att hänga på sociala medier? Gör något av din superkraft - var med och vinn valet med oss på nätet!

Vi söker MUF:are i Stockholmsområdet som vill vara en del av vårt digitala team under valrörelsen.

Vi tror att du redan har bra koll på hur sociala medier funkar och vill utvecklas tillsammans med oss under valrörelsen.

 

Saker du kommer få jobba med är till exempel:

  • Annonsering
  • Skapa content
  • Bildredigering
  • Gräva fram information

 

…och mycket mer!

 

Vi erbjuder en möjlighet att delta i valrörelsen på riktigt, att få utvecklas som digital kommunikatör samt en flexibel praktikplats med högt tempo och positiv energi. Du får mat, hänga på högkvarteret, vara där när det händer och bidra till att opinionsbilda på sociala medier.

 

Det är viktigt att du är stresstålig, flexibel, kan ta egna initiativ och naturligtvis tycker det är roligt med politik.

 

Tillträde sker löpande fram till valet i september 2018. Vi kommer att jobba i treskift dygnet runt med rullande schema så att vi hjälps åt med de tidigaste och senaste arbetspassen.

 

Var med oss på en resa du sent kommer glömma!

 

Tycker du det låter spännande – tveka inte att höra av dig i dag med en kort presentation av dig själv och varför du vill vara super-digital-ninja-praktikant hos oss! Senast den 1 augusti vill vi ha din ansökan.

 

Skicka din ansökan till emma.jogic@moderaterna.se.

 

Hoppas vi hörs!