Nyhetsartikel
10 mar 2019

Podcast: Dousa, hur möjliggör vi klassresor?

Moderata Ungdomsförbundet, MUF, vill se ett samhälle där det är ansträngning som ska löna sig, inte vilka föräldrar du har eller var du kommer ifrån. Då måste postmodernismen bort från skolan, jämställdhetspolitiken fokuseras på de mest utsatta kvinnorna och kraftiga åtgärder för att minska bidragsberoendet. Benjamin Dousa, ordförande för MUF, intervjuas i Medborgarens podcast om hur politiken kan möjliggöra klassresor.

Lyssna på iTunes här

Moderata Ungdomsförbundet har över 13 500 medlemmar, det är den högsta siffran på 20 år. Men MUF är inte bara ett stort ungdomsförbund, utan också en konstruktiv kraft i svensk politik som ständigt utvecklar ny politik. Veckans avsnitt av Medborgarens podcast gästas av MUF:s förbundsordförande, Benjamin Dousa, som pratar om politiska frågor som unga väljare sätter högt upp på dagordningen. Jämställdhetspolitik, skolpolitik och integration.

Om podcasten:

Podcasten kommer att publiceras varje vecka på Medborgaren.se. Syftet med podcasten är att erbjuda ett format för längre samtal om Moderaternas politik – vilket sällan ryms i de traditionella medierna. Programledare är Erik Blom, kommunikatör på Moderaternas riksorganisation, och ansvarig utgivare är Per Rosencrantz, strategichef.

Podden hittar du på iTunes.

Du kan även lyssna via Podomatic, samt Spotify.