Politikerskolan 2021

Anmäl dig till politikerskolan 2021

Du är rätt person:

Om du är samhällsintresserad och vill bli, eller är medlem i Moderaterna, men ännu inte har provat på politiskt arbete, då handlar denna annons om dig. Du kan också vara inne på din första mandatperiod med politiska uppdrag för oss. Vi letar helt enkelt efter dig som är intresserad av samhällsfrågor och Moderaterna.

Du kommer få en utbildning om politik:

Vi har planerat en utbildning som syftar till att på ett bra sätt skapa kontakt mellan dig och Moderaterna. Vid fem tillfällen under 1:a halvåret 2021 får du lära känna oss och vår ideologi, träffa moderata politiker samt lära dig hur den politiska processen inom kommun och region fungerar. Detta kan vara början på ett längre politiskt engagemang eller stanna vid en ny erfarenhet. Det bestämmer du. Vi ställer inga krav på att du ska engagera dig efter utbildningen och utfärdar heller inga löften om uppdrag i framtiden.

Klart du ska vara med:

Verkar detta vara något för dig – hör av dig till oss. Senast den 30 november vill vi ha din intresseanmälan. Förutom namn, adress och telefonnummer vill vi gärna att du berättar lite om dig själv och varför du vill vara med. Antalet platser är begränsat.

Moderaterna i Norrbottens län

Du lämnar din intresseanmälan via e-post: norrbotten@moderaterna.se

Vill du veta mer eller har frågor om utbildningen, mejla vår partiombudsman på fredrik.lundstrom@moderaterna.se