Moderaterna i Region Västernorrland söker politisk sekreterare

Moderaterna i Region Västernorrland (f.d. Landstinget Västernorrland) söker medarbetare, politisk sekreterare, för perioden den 1 september 2019 till och med den 31 december 2022.
 

Beskrivning av arbetsuppgifter
Som politisk sekreterare arbetar du i första hand nära och på uppdrag av Moderaternas gruppledning i Region Västernorrland.
Du förväntas också finnas tillgänglig för övriga förtroendevalda moderater i regionen. Tjänsten består i administrativt stöd så som behjälplig i budgetskrivelser, motioner, interpellationer med mera samt extern kommunikation så som kontakt med media, hemsida och sociala medier.

Tjänsten innebär också att tillsammans med gruppledningen ansvara för informationsflödet inom gruppen, genomförandet av omvärldsanalyser samt underlag för ställningstaganden och politiska initiativ.

Beskrivning av kvalifikationer
Du har ett stort engagemang för Moderaterna samt är driftig, utåtriktad, självständig, initiativtagande, serviceinriktad och flexibel.

Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i framför allt skrift. Kommunikationen i sociala medier är en viktig del av arbetet därför önskas kunskaper inom digital kommunikation, såväl publicering som produktion av bilder och innehåll.

B-körkort är önskvärt, likaså kunskaper inom Indesign eller motsvarande.

Arbetsplats
Kontoret finns på Regionen hus i Härnösand, men möjlighet till delvis flexibel arbetsplats finns.

Varaktighet, arbetstid
Anställningen sträcker sig från den 1 september 2019 fram till och med den 31 december 2022. Oregelbundna arbetstider med arbete under kvällar och helger förekommer.


Sänd gärna din ansökan, CV och personligt brev, till Linda Strandfjäll linda.strandfjall@rvn.se snarast möjligt, som senast den 28 juni 2019.

Vid frågor – kontakta:
Linda Strandfjäll, gruppledare 0730–34 84 57