Pressrelease
2 dec 2017

Ett starkt lag för regionen är klubbat

- Jag är tacksam och ödmjuk, samtidigt som jag känner mig redo att leda Moderaterna in i en valrörelse och att bilda majoritet i regionen tillsammans med Alliansen efter valet 2018. Men, målet är inte bara att vinna valet. Det handlar om att kronobergarna ska få det bättre – de förtjänar det, säger Mikael Johansson efter att Moderaterna i Kronoberg valt honom som nummer ett på regionlistan.

Moderaterna i Kronoberg har under lördagen samlats på Garvaren i Ljungby för att fastställa regionlistan inför valet 2018. Ombuden på nomineringsstämman röstade igenom en lista som toppas av Mikael Johansson från Vislanda, och med Thomas Ragnarsson från Ljungby som nummer två.

 

- Att vara nummer två på listan är en glädje för mig, att få vara en del av ett starkt lag som tillsammans ska arbeta för ett bättre Kronoberg är ett privilegium. Vi är taggade. Kronoberg behöver mer moderat politik! Det säger Thomas Ragnarsson efter nomineringsstämman.

 

Plats tre till fem på Moderaternas regionlista består av Roland Gustbée, Pernilla Tornéus och Ida Eriksson. Hela listan kan ni ta del av i bilagan.

 

För mer information:

Mikael Johansson, 076-107 69 79

Thomas Ragnarsson, 070-984 45 34

Filer
Regionlista2018.pdf(pdf68.61 KB)